Ще подаде ли оставка Дядо Коледа?

Dec 29, 2021     Gracmulya     4382
ЛАПЛАНДИЯ - Верните и добродушни помощници на дядо Коледа организираха протест пред имението на Добрия старец. Част от исканията на джуджетата са повишаване на работната заплата, трудов договор, осигуровки и подобряване на работната среда.

"Не се издържа вече, за поредна година се чувстваме измамени от дъртия. Всяка година ни обещава повишаване на заплатите, по-добри пенсии, ремонти, а накрая живеем в мизерия докато той си чеше корема в имението или в къщата си в Барселона. И тези пътеки в снега с които се хвали, издържат до първата лавина... Искаме да живеем в Лапландия, но ако нищо не се промени, ще отидем да работим в чужбина за дядо Мраз" - заявиха помощниците.

Белобрадият старец отказа коментар пред медиите, но по време на лайф от шейната си заяви, че ако не е той, няма кой друг да се грижи за джуджетата. Нямало алтернатива. Очаква се по-късно и елените да се включат в протеста.
"Kade sa instituciite, kade e zoo policiqta, vie predstavqteli si kakvo e da mu muknesh debeliq zadnik na toq zadnik cqla vecher i to okolo celiq svqt Santa pozor, ostavka i zatvor" - сподели в социалните мрежи Рудолф.

Около коледното село се напълни със закъсали в снега патрулки, а протестиращите заявиха, че това е мирен протест, но при провокация от страна на полицията, са готови да правят секс с номерата на Дядо Коледа.

Кой трябва да бъде избран за нов Дядо Коледа?

Избери отговор!
Край