БАБХ изби елените на Дядо Коледа

Dec 16, 2018     zhelyo     2885
В настоящата статия има едва 16 калории, равняващи се на 0.3% от препоръчителния дневен прием реклама.

ЛАПЛАНДИЯ -
Българската агенция по безглутеновост на храните евтаназира елените, с които лицето Дядо Коледа се транспортира, за да раздава подаръци.

Причината за новата акция на БАБХ е желанието тазгодишният Sofia Food Truck Fest на ъгъла на ул. Парчевич и ул. Ангел Кънчев от 19 до 23 декември да предостави на посетителите си хамбургери с вълшебното и летящо еленско месо от Barbecue Brothers Burning Van.
Въпросният хамбургер ще възмути както постещите коледари, така и индусите, като ще включи в себе си сношение на еленчетата с техния свещен братовчед ангъс, като съвсем леко плахо споменаваме, че и едни други съвсем ще се побъркат, защото и бекон.

"Нищо им няма на елените на дядо Коледа, той ги отглежда със същия хранителен режим, с който Лудогорец надтича Реал Мадрид преди няколко години" - обявиха от БАБХ, запитани дали са евтаназирали гадинките заради съмнения за някаква венерическа болест.

Дядо Коледа не скри, че му е леко тъжно, но и че винаги се е чудел дали елените са вкусни и щял и той да пробва, а за Коледа щял да разчита на правителствения Фалкон, който за щастие бил самолет, а не сокол и нямало да му го направят на дюнер.

Вегани от цял свят ликуват, че на елените е сложен край на експлоатацията от страна на брадат бял човек и се оказаха сред празнуващите това събитие, като от великодушие признаха, че скришом еректират от идеята за бриош и чедър, но принципите...

Как ще станат хамбургерите?

Избери отговор!
Край