След оставката: Орешарски иска място в БАСТА или при Бареков

Sep 27, 2013     zhelyo     5791
След като премиерът подаде оставка на правителството, бившият политик от СДС и експерт на БСП Пламен Оставкарски пожела да участва в политиката от редиците на БАСТА или от формацията на Бареков.


"Аз винаги съм се вслушвал във волята на народа, искам да помогна на българите да възвърнат средновековното си величие" - пожела си Орешарски, който въпреки обраните негативи остава един от строителите на Преходна България.


Премиерът в оставка се вижда като идеалното лице за баланс на бившите кадри от ГЕРБ в БАСТА, но дори и да не бъде приет в редиците на новата партия, изрази надежда да продължи политическата си кариера в обещаващия и морално величествен проект на Николай Бареков.
Орешарски обеща експертната си оценка на всяка формация, потърсила го, като е разпратил CV, в което основен пункт е, че има личния телефон на Васил Божков - обещаващ бизнесмен, неспоменаван от повечето медии у нас, защото иначе - лошо.


Очаква се някои лица от БСП и Атака също да последват Пламен Орешарски в БАСТА или при Бареков, като само ДПС не ги боли особено, имайки си цял електорален етнос на разположение.


zhelyo

Бихте ли взели Оставкарски в новата си партия?

Избери отговор!
Край