УНСС спешно строи боклукчийски изход за Орешарски, който открива учебната година

Sep 15, 2013     zhelyo     7496
Ръководството на УНСС не пести средства, за да изгради спешно алтернативен, боклукчийски изход на своята сграда, след като се очаква утре Пламен Орешарски да открие учената година в Аула Максима.


"Опитахме се да запазим в тайна присъствието на премиера, но все пак България е родина на клюката - гостуването на доцент Орешарски стана обществено достояние. Гарантираме му спокойствие - ще изградим алтернативен изход за боклукчийски камиони, за да излезе спокойно" - обеща ректорът на стопанския университет проф. Стати Статев.


Въпреки опитите достъпът до Аула Максима да бъде контролиран и в нея да се допускат само проверени студенти, все пак от УНСС се застраховат с алтернативен изход за Орешарски, който да се ползва при евентуалната, но слабовероятна възможност в този ВУЗ да има останали студенти, които не се вълнуват само от програмата на чалга-заведенията в Студентски град, но и от управлението на родината.
Очаква се Орешарски да обясни на студентите колко важно е да разбират от икономика, давайки себе си за отрицателен пример, от който да се учат, за да не задлъжнява страната им с различни милиарди левове, които е можела да усвои от еврофондове.


Същевременно стана ясно, че учебната година в СУ ще бъде открита след две седмици от Кристофор Колумб, който ще нарече всички студенти в Софийския индианци и ще им предизвести работни места в McDonald's.

zhelyo

Добър преподавател ли е Пламен Орешарски?

Избери отговор!
Край