Стотици хиляди българи се разболяха от ебола срещу 30 лева

Oct 7, 2014     zhelyo     4500
КЪДЕ ЛИ НЕ - Стотици хиляди нашенци са се видели в чудо, след като похарчиха 30-те си лева, спечелени в неделя, и прибегнаха до нови висини на продажната тъпота, като срещу нови 30 сребърника се разболяха с ебола.


Разболелите са главно от селата и малките градове, както и студенти в София, надяващи се еболата да не им попречи довечера да идат на чалгичка с 30-те лева, с които да си платят вход, две малки и дюнер на прибиране.


"Бедни сме, те казаха, че като се разболеем от тава - ибяла, бола ли е, как беши - държавата ще се поинтересува от нас" - споделя жена, заразила и децата си с ебола, след като е повърнала върху тях, нехаейки че опасната болест се разпространява с телесни течности.
Срещу 30-те лева хората са били разболявани с ебола чрез пикаене в лицата, тъй като те били свикнали така да си живеят, предполагат журналисти, този път непосмели да влязат под прикритие в продажните схеми.


Разболелите се са обнадеждени, че смъртността е едва няколко десетки процента и имат сериозен шанс да оцелеят до другата седмица, когато се очаква да има нови избори.


zhelyo

Какво са 30 лева?

Избери отговор!
Край