Слави обясни света на студенти от Провадия

Dec 14, 2015     zhelyo     8951
Известният хуморист, слагал години наред в малкия си джоб имена като Шкумбата, "Аламинут" и "Комиците" и изненадвал ни редовно с разнообразните си политически залитания, опропасти очакванията за световен мир на активните студенти в Провадия при посещение там.


"Знам я аз геополитиката" - обърна се той към цялата зала и редколегията, които мигновено избухнаха в аплодисменти и дори изкуствен смях, който озвучителите на Дългия пуснаха по навик. "Трябва нещо да се направи в тая държава. Вие сте бъдещето!" - бяха финалните му думи към разчувстваните от проникновеността му студенти, които се втурнаха да подписват петиция за референдум с осемдесет и осем интересни въпроса, сред които фигурираше и "Да вземем ли мерки всички да се чувстваме по-добре?".


При въпроса "Ако толкова Ви пукаше за българския народ, нямаше ли в извънредно големия си праймтайминг всеки ден да давате гласност на разследвания срещу корупционните схеми и организираната престъпност в държавата, вместо да фъфлите смешки от Интернет?", зададен от американизиран хомосексуален наркоман, шоуменът покани в залата Нешка Робева, която изправи обезумялата от гордост публика на ръце и крака.
"Аз ще гласувам за Слави! Той говори хубави работи и Ванга го е предрекла" - бяха думите на студентка по публична администрация от УНСС. Професор по политология от ПУ пък изтъкна, че Трифонов доста се различава от досега издиганите на пиедестал политически месии.


Иво Сиромахов написа книга по въпроса.


Ковкозов

Какъв ще бъде Слави след 3 години?

Избери отговор!
Край