Най-богатия българин у фейсбук купи сградата с новия апартамент на Цветан Цветанов - строи му и ВИП затвор

Mar 25, 2019     Богатия     13187
Здравейте! Знаем, че този материал не започна много обещаващо, ама и на Криско песните са смотани, обаче се слушат. Ние взехме пари, колкото можехме да носим от Най-богатия българин във фейсбук, и обещахме да публикуваме това. 

Този човек отново прекалява, след като е решил да се гаври с каймака и един от най-влиятелните и големоноси българи около управляващите ни.

Богатия е купил абсолютно веднага сградата, в която Цветан Цветанов се похвали на всички, че ще живее и на втория ден е построил частен ВИП затвор в съседство.
По този начин той помага много на българския народ, защото ако Цецо излезе някой ден и каже глупости по телевизора - гражданите на републиката могат с безплатни смс-и на номер 123 /което е също специално откупено от Vivacom номерче/ да гласува дали гербаджията да се прибере тая вечер в тях или да влезе в затвотра с прословутия ВИП асансьор*.

И така, ако денят ви е скапан и сте решили, че държавата не струва и се прибирате в панелката с поне 4 бири - гласувайте на номер звездичка 123 с "да", за да завие асансьора и Цецо да иде на топло за вечерта, където го чакат най-скъпоплатените проститутки, които цяла нощ да му отказват.


* един от малкото модели асансьор, които могат да завиват и наляво, защото дори и най-скъпите са с функция надясно, а този е майката си джаса. 
Целувки

Богатия някакъв Робин Худ ли е?

Избери отговор!
Край