Цветанов с ултиматум към ГЕРБ: Искам половината ви членове, ако се разприказвам, ще влезете в затвора

Sep 24, 2020     zhelyo     5865
РЕПУБЛИКАНСКИ БЛОК - Доскорошният №2 на ГЕРБ постави тежки условия на бившата си партия и пожела подкрепата ѝ за своето ново политическо начало.

Цветан Цветанов отправи публично предупреждение до Бойко Борисов и останалите ръководители на управляващата формация, като посочи, че ако се разприказва, мнозина ще отидат в затвора.

"Но целта ми не е някакъв реваншизъм, защото реваншизмът означава да не получа нищо и да подаря на българския народ справедливост, която няма да оцени. Затова искам да позволите на половината си партийни членове да дойдат при мен. Пък скоро може да се коалираме, ще се правим на алтернатива" - обяви той.
Все още не е ясно как ще отговорят предупредените, като се очаква първо да се обадят на Гешев и в Американското посолство, за да разберат колко сериозна е работата.

За последно Цветанов беше председател на парламентарната група на ГЕРБ, но скандалът с поредната му порция апартаменти бе използван, за да бъде отстранен от партията, в която бе станал прекалено силен и можеше да се случи голямата изненада на века - някой да противоречи на Бойко Борисов.

Какво знае Цветанов?

Избери отговор!
Край