След поведението на симпатизантите на ГЕРБ вчера: #ДАНСwithme поиска предварително оставката на Борисов

Sep 5, 2013     zhelyo     6489
След като вчера симпатизантите на ГЕРБ, дошли с автобуси от различни кътчета на страната, с поведението си доведоха до напрежение между протеста и полицията, традиционните протестиращи от #ДАНСwithme поискаха оставката и на Бойко Борисов, ако евентуално се върне от власт.


"Ми те еднакви с хората от контрапротеста - докарани от някъде, нямащи идея за какво и имащи по един отговорник, който да им нарежда какво да правят и викат" - казаха съображенията си хората, организиращи се вече близо три месеца.


Според протестиращите разликата между ГЕРБ и Тройната коалиция е единствено в названието, като и двете формации разчитат на еднакво разбиране за васална демокрация, което демонстрират в апологетичните си събирания.
"Рестартирането на системата явно няма да стане с ГЕРБ и ще трябва да е въпреки тях. Единственият шанс за партията е, ако и Борисов, и Цветанов, се присъединят към БАСТА" - коментираха политолози.


Протестиращите апелираха към лидера на партията да си вземе оставката сам, позовавайки се на силовата му експертиза, вместо да подкукуросва симпатизантите си да действат февруарската.


zhelyo


 

Кое е по-малкото зло за вас?

Избери отговор!
Край