Фейсбук предизвикателство: Цял ден да пишете отговорите на личните си съобщения като статуси

Apr 22, 2024     zhelyo     5191
WHAT'S ON YOUR MIND, ТОЗИ? - Най-новото виртуално предизвикателство в соцмрежите е тук и онлайн природонаселението е хлътнало като бебешка фонтанела след почукване от динен експерт, решил да провери дали бебето е зряло.

Привидно простата инициатива бързо се превърна във феномен, който превзе социалните мрежи и донесе порой от статуси, изглеждащи неадекватно, неловко и често неразбираемо поради липсващ контекст.

Най-трудно е за тези, които прекарват времето си в социалната мрежа в разпращане на фотографии на гениталиите си до непознати дами, които сега ще трябва да го правят публично и с възможност да бъдат видени от майките си.
Въпреки че някои потребители приеха предизвикателството с ентусиазъм, други изразиха опасения относно възможното нарушение на личното пространство и непредвидимите последици от публикуването на лични разговори, като пуснаха статусите си с уводна забрана да бъдат четени от всички.

"Забранявам да се чете този статус. Той е лично съобщение" - гласи стандартното условие за ползване, самопровъзласено от участниците в предизвикателството.

Участвате ли?

Избери отговор!
Край