Националната лотария купи БДЖ, разписанието ще бъде томбола

Jan 14, 2015     zhelyo     12368
СОФИЯ - Кризата с Българската държавна железница свърши, след като Националната лотария закупи задлъжнелия превозвач от държавата срещу три билета, с които Министерството на транспорта може да спечели милион и половина лева, къща в Провадия или мръсно под ноктите, ако няма стотинка, за да си изтрие скреч-картата.

 
Разписанието на влаковете ще премине в томболен формат, а пътниците ще си купуват билети първо и едва после ще разбират за къде ще пътуват, търкайки полето с дестинацията със стотинка.

 
Ще се организират препродажби на билетите в центъра на чакалните на жп-гарите, с което Националната лотария ще се опита да осъществи и социалната мисия на железницата – а именно да сближава хората чрез приятелско пазарене, наддаване и организиране на транспорт до желаната дестинация. Гратисчиите пък няма да имат дестинация и няма да знаят къде да се качат.
 
Традиционните големи закъснения на влаковете ще се редуват с подраняване, след като ще бъде теглено лото с топчета за пинг-понг, което да определя скоростта, с която всеки влак ще пътува. Стойностите на топчетата ще са между 3 км/ч и 230 км/ч.

 
Спрените заради ограничен бюджет влакове все ще бъдат разиграни на лотария, като до края на месеца всеки ден участниците в игрите на Националната лотария ще могат да спечелят по 10 влакови композиции за лично ползване или по 25 самостоятелни мотриси.


zhelyo

Накъде ще пътувате?

Избери отговор!
Край