Паркинг лотарията с ЦГМ задмина всички лотарии у нас

Oct 1, 2018     dzhandzhev     5816
ЗОНАТА НА ЗДРАЧА - ЦГМ е утроила оборота си от продажба на талони за платено паркиране в София. Оказва се, че от компанията са постигнали маркетингов удар след като сменили старите талони, които се драскаха с химикалка с нови, които се търкат.

"То при мене и велосипедисти са търкали, и майки с колички, далеч не са само шофьори на автомобили", разказаха от мобилен пункт на ЦГМ, представил се като Йорданка Ф.

Приликата със Златните пирамиди на Иво Андонов от "Под прикритие" е предизвикала бум в продажбите.
Куцо, кьораво и сакато в изблици на абстиненция прибягвало до платеното паркиране в София, което донякъде обяснява колосалните приходи на компанията при такава калпава услуга.

Хит е талончето от 50ст., от което може и нищо да не печелиш, ама е по-евтино от тия по телевизора, пък като си начешеш крастата със стотинка може с чиста съвест да седнеш на някой разчертан тротоар и да си попсуваш как "нЕма работа и бъдеще у тая държава!".

От Центъра за градска мобилност подготвят и нова хит-услуга - служебен абонамент с туба от минерална вода. От компанията поясняват, че заплатилите съответната сума ще имат правото да си турнат едно шише с вода или пясък, че да им пази мястото. Идеята е заимствана от родното Черноморие, където се радва на дългогодишен успех.

"Така хем ще се чувстват като на Китен, хем ще намалим разходите за метални знаци и прегради", допълват те.

Междувременно три годишно момченце се удави в локва под плаваща плочка на тротоар в "Синя зона", но на никой не му пука, 'щото и без това места в детските градини ЙОК.

Паркирате ли?

Избери отговор!
Край