Миди безчинстват в Ахтопол

Feb 10, 2017     zhelyo     6148
"Армагедон в Ахтопол!",  "Беше ли права ВАНГА?", "Краят наближава!" Това са само част от заглавията в периодичния ахтополски печат като "Ахтопол Газет", "Ахтопол Дейли" и "Ахтополская правда" тази сутрин.
 

Снощи около 23:48ч., вълна от освирепели Черноморски миди нападнала нищо неподозиращите жители на Ахтопол. Майка разказва как дъщеричката й била ухапана от мида - стръвница и след точно 3 минути, които тя чинно отмерила със завещания от прадядо си пясъчен часовник, се превърнала в риба.
Към момента Ахтополци са вързали на клада пратеник на мидите, опитвайки се да изкопчат информация за плановете на нашествениците. Подлагайки иначе миловидното създание на невиждани мъчения, новосформираният отряд за борба с организираната мидена престъпност, си довлече гнева на прохождащата ЗооПолиция!


Екип на Не!Новините бе изпратен тази сутрин с първия автобус към Ахтопол, за повече информация. За нещастие, поради абсолютно приемлива за път обстановка автобусът се обърка заради параноя, че все нещо ще стане и изпадна в кома. 


Слухове, които обаче може да са пуснати от самите миди, вещаят нормализиране на обстановката и сговор между ахтополци и самите безгръбначни същества.


Martinator

Как бихте се защитили от мида?

Избери отговор!
Край