10 вида апокалипсис, които ще настъпят, ако правителството даде оставка

Aug 13, 2020     zhelyo     8812
На всички ни е ясно, че страната е в перфектно състояние, което мигом ще рухне със сдаването на премиерския пост. Ето какви апокалипсиси ще ни сполетят.

1. Борисов ще спре да дава пари. За магистрали, за детски градини, за бедните, за богатите, за стадиони. Ще си ги вземе и нъцки. Те тия пари, дето ни ги раздава, да не мислите, че по дърветата растат.

2. Децата няма да тръгнат на училище есенес и ще се наложи да се издържат като наркодилъри, а контрабандата и организираната престъпност са сразени, та няма как да навлязат в такова поприще.
3. Ще настане саботаж на държавните и общински администрации от милиони калинки - зомбита. Ще отказват да работят бързо и кадърно, ще мотаят гражданите. Защото какъв друг стимул да имат, ако не е да ги викнат на конференция и да помахат на джипа?

4. Германското автомобилостроене ще рухне. Тия стотици заводи тука са се открили не заради частна инициатива, а заради държавата.

5. Ще фалират бензиностанциите, защото няма джипката да върти непрестанно из страната.

6. Ще спрат протестите, ще залежат по борсите яйца и домати, ще се развалят, ще стане екологична катастрофа.

7. Ангела Меркел ще се ядоса и ще върне българите, дето крадат из Германия обратно и те няма да могат да издържат семействата си.
8. Агент Николай и агент Иван ще са задължени да сключат гей-брак и ще трябва да им носим подаръци и да им викаме горчиво, насърчавайки ги.

9. Пеевски ще трябва да се сприятелява с други хора, да се срещат, да се контактува. В условия на коронавирусна пандемия си е риск.

10. Вместо газ на тънки цени Путин ще пусне по тръбите ваксини и няма да може да пием.

Ще оцелеете ли тези апокалипсиси?

Избери отговор!
Край