НАСА: От 16 до 22 декември човечеството ще вярва на по-големи глупости от обичайното

Oct 30, 2014     zhelyo     5714
ПИШЕ ГО В ИНТЕРНЕТА, ЧУЕК!11! - НАСА, дето ви пуска ХААРП и организира кемтрейлс над прозореца на кухнята ви, рязко се сети да работи за международното благо и предупреди, че между 16-и декември и 22-и декември ще си такова майката.


"Човечеството ще вярва на доста олигофренични информации от въпросната неделя до въпросната събота, благодарение на подредбата на Слънцето, което е зодия овен в трети дом на Луната, чието име ЛУНА (12-20-14-1) е сбор 45, което е абсолютна девятка и вие знаете какво е да си девятка с овен" - споделиха причините за предстоящия катаклизъм от НАСА.


Освен астрологически и нумерологически, предстоящият труден период за човечеството ще дойде преди, след или по време на метеорологични затруднения в част от Земното кълбо, изпратени на планетата от извънземните, започващи все по-често да експериментират при какви трудности човечеството ще се прекърши.
От НАСА обясняват, че няма как да грешат, което създаде вълна от съмнения, че именно американците искат да настане такава масова психоза и тъпота точно преди Коледа, за да се стреснат повече хората и да пазаруват електроника, с което НАСА да им владее дори повече умовете.


"Все пак ДЕКЕМВРИ (5-6-11-6-13-3-17-9) е 70, което си е седмица, а знаете какво е, когато месец е седмица на български, а на чужд език е нещо съвсем друго, нали" - затвърдиха теорията си от НАСА, че човечеството ще бъде склонно да повярва на най-имбецилните информации, стига да му бъдат сервирани като риба от човката на пингвин в гърлото на малко пингвинче.


zhelyo

Как точно ще си такова майката?

Избери отговор!
Край