Хиляди се присъединиха към Ранобудните студенти след репортажа за храната им

Oct 31, 2013     zhelyo     4435
Вчерашните репортажи от Ректората на СУ, окупиран от Ранобудните студенти, доведе няколко хиляди техни съмишленици, окрилени от опцията да се наядат безплатно с дарената на младите бунтовници храна.


Кадрите, излъчени по няколко ефирни телевизии, трогнаха много скептични и апатични студенти, които решиха да се включат в протестите на своите колеги, искащи оставка като висша форма на понасяне на политическа отговорност от дискредитираното правителство и подкрепящите го депутати.


"Месо, плодове, газирани напитки! Но преди всичко - идваме в името на България" - съобщиха много студенти, известни с това, че биха били болни от скорбут, ако софийският въздух не съдържаше цяла амалгама от вещества.
Новоразбунтувалите се студенти обявиха, че най-трогващи за революционния им пламък били информациите за дарени домашни манджи от загрижени баби и дядовци - нещо, което липсвало в синтетичния бит на Студентски град.


Същевременно контрастудентите обявиха готовност да продължат с противопоставянето, ако им бъде обещано доживотно безплатно возене до Бузлуджа.


zhelyo 

Ще се заситят ли със свобода родните студенти?

Избери отговор!
Край