Студентските изпити се отменят, снимки с учебници в социалните мрежи ще са достатъчни

Feb 11, 2015     zhelyo     21278
МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО, НАУКАТА И МЛАДЕЖТА - Изпитите във висшите училища се отменят - това беше решено от МОМН в края на вероятно последната в историята на българското образование изпитна сесия.


"Писмените и устните изпити са остаряла форма на оценяване в днешното информационно общество" - коментира министърът на образованието. - "На мнение сме, че снимките на надраскани с пет цвята текстмаркери учебници и записки са достатъчно свидетелство за сериозните усилия, положени от студентите през семестъра".  


Снимките с книга на Паоло Коелю на фона на лъскави бедра и водни басейни със съмнително зеленикав цвят през последните два месеца бяха изместени от снимки на учебни помагала с кафе и сладкиш до тях.
"Умното е новото секси. Да се снимаш по сутиен и да си напишеш чалга цитат отдолу кара хората да смятат, че си жена от нисък клас, а аз не искам това. Отскоро заложих на това да поствам селфита с книги и учебници в поне три социални мрежи и доказах на всички, че съм будно момиче със светло бъдеще", коментира първокурсничка, приета в УНСС на четвърто класиране.


Допълнителни кредити студентите ще получават при постване на снимка от библиотеката, както и при споделянето на мотивационни цитати, които укрепват вярата у младите момичета и момчета, че със сериозен труд ще успеят да постигнат мечтаната диплома по balgarska fiologia в Русенския университет.  XRIS✞EANA

Как ще се плаща, за да не те скъсат?

Избери отговор!
Край