ГЕРБ става Граждани за евразийско развитие на България

Oct 23, 2013     zhelyo     4763
Тази сутрин от ръководството на ПП ГЕРБ внесоха в съда промяната на името на партията, чиято абревиатура се четеше Граждани за европейско развитие на България. От днес думата европейско се заменя с евразийско.


"Трябва да сме с крак във времето" - лаконичен бе Борисов пред медиите, след като видя, че сред репортерите няма някоя по-засуканка, че да обърне внимание.


Както е известно, вчера ГЕРБ подкрепи популисткото предложение на Атака за мораториум за купуването на български земи от чужденци, което ограничава дребните инвеститори, но не налага никаква пречка на по-мастити вложители от странство, които искат да изкупят KLETA MAJKA BALGARIQ.
"Ние вече сме в една идейна част с Атака и онази част от БСП, включваща Кутев, Монов, Буруджиева и някакви такива. Затова сме евразийци вече" - сподели леко разочаровано Томислав Дончев, несигурен дали ще има завбъдеще министерско кресло с отговорност към евразийските субсидии.


От утре се очаква ГЕРБ да предложи и подкрепи мерки срещу правата на гейовете, да заговори с ксенофобска лексика за сирийските бежанци и да залага на евтини трикове за поддържане на населението в стрес от различни видове капиталистически конспирации.


zhelyo


 

С какво да се смени думата граждани?

Избери отговор!
Край