Бойко Борисов си хареса булка по Facebook, ревниви почитателки му докладваха профила

Aug 29, 2013     zhelyo     13944
Профилът на лидера на ГЕРБ във Facebook издържа малко повече от ден. Той бе изтрит заради докладване от страна ревниви почитателки, които разбрали, че Борисов е трайно обвързан с една от хилядите жени, които му се обясниха в любов при появата му в мрежата.


Виждайки обновения статус на Бойко Борисов, стотици жени посърнали, тъй като видели, че неговото сърце вече е заето, а от злоба докладвали профила му.


Подвизаващата се като Антигона Авоари тръшнала жестоката конкуренция и е изпъкнала още с приветствието си към появата на бившия премиер в мрежата: "Както Исус е носил в себе си светия дух, докато е обикалял из Йордан и Пакистан да проповядва словото Божие, така и ние, българите, носим в сърцето си Бойко Борисов. Обичаме Ви! С трепет и поклон, винаги Ваша."
Факт е, че дамата може да не различава Палестина от Пакистан, но пък се е отличила сред морето от снимки в тоалетна и захаросани комплименти, с които бе обсипан Борисов.


Свръхтемпераментната леко плешива дама, която твърди за себе си, че може да прави мусака, яхния и да се сурка по главната улица на Меден рудник по три различни начина, е предложила годеж на Борисов с отчаяния трепет на лудо влюбена жена.


Цял ден г-ца Авоари се хвали пред приятелите си, че Борисов е отговорил пламенно на писмото й, намеквайки неясно за нощувка в Банкя и последвала покана за рязане на лента на свинекомплекс в Бусманци. В интерес на истината, доста от приятелите й не й вярват, позовавайки се на съмнителната й репутация и опашатите й лъжи, че до скоро е била в обятията на небезизвестния Джордж Сорос.

Същата дама е била забелязана да крещи по протестите, че е бременна от Делян Пеевски, а фактът, че се е появила на мероприятието 'Банка на годината 2013' и е предлагала брак на Левон Хампарцумян по мегафон също така ни кара да мислим, че дамата е поредната, тръгнала на лов за богат мъж, измамница.


Едно е факт - Бойко Борисов намери своята половинка в социалната мрежа и недоволните му почитателки се озлобиха заради факта, че той все пак пристана на една от тях.
Ангела Меркел

Завиждате ли ѝ?

Избери отговор!
Край