След Сирия: “Атака” ще посети Северна Корея, Зимбабве, Мордор

Nov 25, 2013     zhelyo     6417
Парламентарната група на ПП Атака ще посети и други държави със съюзническа власт след предвидения гастрол в Сирия в началото на декември, стана ясно от изявление на Волен Сидеров.


Лидерът на национал-социалистоидната формация допълни, че до Коледа на депутатите от Атака предстои да посетят още Северна Корея, Зимбабве и Мордор.


"Това са страни с легитимна власт, която е дамгосана от рептилската Световна власт в лицето на кемтрейлс и Билдербергите!" - категоричен е Сидеров, искащ да обедини низвергнатите световни лидери.
Очаква се в Сирия депутатите от Атака да говорят с всеки гражданин там, като му вземат личната карта и му покрещят 10 минути репликата "НеЕмигрирайБе!", а сетне ще обменят опит с Робърт Мугабе, за да обновят "Плана Сидеров", като в него бъде заложена точка как всеки българин да стане милиардер.


В Северна Корея атакистите ще видят как да организират властта си, така че хем да проявяват твърдост и ред, хем да са безкрайни хуманисти, докато в Мордор просто ще се проведе обмен на опит при работата с лоялни орки.


zhelyo

Къде още трябва да отиде Атака?

Избери отговор!
Край