ЦИК: Хората, които смятат гръцката изгъзица с патладжан за мусака, ще бъдат лишени от право на глас

Jul 8, 2021     zhelyo     6850
СОФИЯ - Централната избирателна комисия продължи да осигурява качествен вот, след като се оказа, че по-глупавата част от населението няма шанс да се оправи, цъкайки три-четири пъти на машините, без да му избие пяна на устата и да се срути в гърч.

Следващата стъпка е отстраняване на безродниците, които предават базираната на картофи мусака в полза на ястие, наподобяващо вътрешности на мумия, което гърците наричат със същото име.

"Патладжанаджиите може спокойно да си идат на Гърция за изборите. Няма да гласуват. Нека си наричат снежанката дзадзики и да кусат гъст като бича смегма йогурт, такива не трябват на България" - обявиха от служебния кабинет подкрепата си за решението на ЦИК.
Разбира се, ще има възможност за амнистия в двудневен срок, ако всеки провинил се напише десет пъти "Мусаката е българска и се прави с картоф" със спрей из Гърция.

Очаква се пресявката да продължи и в изборния ден гласа си да дадат неповече от стотина подбрани души, което да гарантира неминуемото светло бъдеще на страната и първия честен вот в съвременната ни история.

Кой е измислил мусаката?

Избери отговор!
Край