Цацаров: Със задържането на Босия аз спасих България от мафията

Sep 11, 2013     zhelyo     4997
Главният прокурор Сотир Цацаров призна скромно, че е победил мафията, властваща пред- и задкулисно над България през последните години, като е провел разследването, довело до задържането на Николай Колев - Босия.


Подобно на Ал Капоне, който след години на неуспехи, е бил арестуван за данъчни измами, Босия бе хванат при нещо невинно напръв поглед - боядисването в розово на Паметника на Съветската армия. Но прокуратурата е убедена, че това ще отстрани мафията от нейната глава, приличаща на автора на Игра на тронове.


"Както е известно, Босия е опасно рошав и ръководи организирана престъпна структура, известна като Мафия. Сломих го!" - тържествено размаха юмруче станалият известен с главната роля във Family guy главен прокурор на България.
След обезвреждането на известния като Дон Домат крупен бос на подземния свят, Цацаров предвижда за страната ни спокойствие, сигурност и ръст в на всички нива, които доскоро бяха потискани от мафиотизирани схеми.


"Днес е голям празник за българите. Свободни сте, вече няма кой да ви потиска" - съобщи главният прокурор, благодарейки на подчинените си за смелостта да се изправят веднъж завинаги срещу организираната престъпност у нас.


Все пак Цацаров напомни, че още има трески за дялкане, като напомни, че има все още "криминални типове, които пишат шеги в интернет", както и такива, дето не харесват демокрацията у нас и искат да я подобряват.

zhelyo

 

Как ви е вече да живеете в оправена страна?

Избери отговор!
Край