Господари на ефира замества Прокуратурата

Jun 1, 2015     zhelyo     7038
 МИНИСТЕРСТВО НА ПРАВОТАКОВАТА - Правосъдната реформа сензационно включва подмяна на Прокуратурата с телевизионното предаване Господари на ефира, чиито репортажи през годините доведоха до разтурянето на повече порочни практики, престъпни схеми и фрапиращи казуси, отколкото официалното обвинение.


"Държавата е дала милиони на Прокуратурата, а ефектът винаги е само медиен пушек. Господари на ефира освен пушека, има и ефект, без да сме инвестирали и лев там. Нормално е да се възползваме" - обяви правосъдният министър Христо Иванов със сълзи на очи, че най-после нещо ще се промени.


Репортажните екипи на предаването вече са се самосезирали да търсят парите на КТБ, да проверят олигарсите за схеми и кръгове на нерегламентирано влияние, да секнат източването на евросредства и да гледат мачовете на Лудогорец догодина.
Главният прокурор Сотир Цацаров се задъха от яд заради вестта и заплаши, че като си поеме дъх ще изглежда отново гневен и обиден и с назидателния си тон ще обясни, че всъщност върши перфектна работа и му ръкопляскат от Азербайджан.


zhelyo

Какво да работи Цацаров?

Избери отговор!
Край