България праща забраненните алкохол и наркотици от военния си запас на Русия срещу газ

Aug 22, 2022     zhelyo     5040
СОФИЯ - България изпрати три танкера втечнен алкохол, иззети през последните два дни от родни военни и запасняци петдесет тона наркотици и бездимни електронни цигари в подкрепа на руската армия.

"Както е известно, в края на миналата седмица забранихме алкохола и наркотиците на нашите военни. Много решиха, че без да пият, не им се и пуши, но цигари няма да пращаме, само бездимните джиджафки, за да не станат бели в складове за боеприпаси" - сподели завършилият политически профил във Висшето военновъздушното училище „Георги Бенковски“ в Долна Митрополия служебен премиер Г. Донев.

Това реши служебното правителство с цел да договори изгодни оферти за газ за зимата, така че народът и индустрията да бъдат обезпечени.
"Пратихме дефектни боеприпаси на украинците, редно е да покажем безпристрастие, като пратим и на другата страна по нещо" - обявиха от служебното правителство.

Според управляващите Газпром със сигурност ще започне да изпълнява договора си и да праща газ по тръбата към България след такъв жест към въоръженните сили на Руската федерация.
 

Ще стигнат ли до руските войници?

Избери отговор!
Край