Е точно по Коледа ли ще почне Третата Световна, негодуват хората

Nov 24, 2015     zhelyo     19286
СВЕТА - Начало на Третата Световна война, която ще вземе милионни невинни животи и няма да разреши нищо както предните две. От това се опасяват хора, заредени иначе с празнично настроение, в очакване на полевите извращения, за които са им разказвали техните дядовци и прадядовци.

 

След като турски ефшеснайски свалиха руско судвайсчетри, световното положение стана съвсем сериозно и като нищо ще развали не една и две семейни трапези.
"Точно като стана време за нашите измислени блек фрайдейове, в които реално няма отстъпка, щото седмица преди отстъпките са надули цените, ще вземат да ме мобилизират" - почти успя да изглежда разочарован от перспективата да пропусне коледния шопинг мъж, надяващ се полевата дезинтерия да е по-приятна от поредното гледане на Сам вкъщи по телевизора.


Мъже, които по една или друга причина нямат възможност да се сдобият с плейстейшани пък се зарадваха, че може да разиграят новото Кольов дюти наживо. Но като цяло повечето хора бяха разочаровани, че най-вероятно вместо подаръци всички ще получим атомни бомби.


"Ако нашите бяха свалили руския самолет преди 2 месеца, сега щяхме да сме се навоювали, а не точно на Ивановден да ни мобилизират, деба" - сподели друг нашенец, който обича капама и вино.


zhelyo


 

На коя страна да е България?

Избери отговор!
Край