Мъглата навън - приятелски жест от Острова

Jan 8, 2014     zhelyo     5235
От началото на Новата година България е потънала в гъста, непрогледна мъгла, наподобяваща катък, но смесена с индийски подправки и предразполагаща към по-лесно напиване едва с бира.


Според добре запознат източник това е съвместен проект между нашето Външно министерство, Форин офис и Института по метеорология при БАН. Изправени пред угрозата след 1-ви януари Албионът да бъде залят от стотици хиляди българи, администрацията на премиера Камерън, заедно с английския кралски двор са влезли във връзка с нашето посолство и са предложили компромисен вариант:


„Целта ни е да покрием страната с мъгла, за да може максимално да Ви доближим до британския климат, като по този начин Ви предоставим възможността да се насладите в максимална степен на лондонското гостоприемство и уют, при това без да се налага да изминавате хиляди километри път”, заяви висшестоящ дипломат от мисията на Кралството в София, пожелал анонимност.
Потърсихме за коментар Любка Кумчева, която дипломатично отклони молбата ни с думите: „Вижте, телефонът ми губи обхват поради гъстата мъгла и не мога да разбера въпроса Ви”.


България не пропусна и да се похвали, че макар и третокачествена, поне на вид нашата мъгла не отстъпва по нищо на британската и дори се присмя на Великобритания за наводненията тия дни, като им обясни, че ние на своя глава сме им пратили метафоричния потоп, който следва след управление на БСП.
 
 
ВладE

Мъгла яде ли се?

Избери отговор!
Край