И БСП, ДПС, Атака и ГЕРБ се присъединиха към Реформаторския блок

Aug 16, 2013     zhelyo     6030
След като към Реформаторския блок се присъединиха СДС и БЗНС, към ДСБ, "Движение България на гражданите" (ДБГ), "Зелените", "Синьо единство" и "Свобода и достойнство" обявиха желание да се присъединят и парламентарните партии.


"Виждаме, че консенсусът около Реформаторския блок е голям, като ние също целим национално обединение. С удоволствие се присъединяваме към блока" - обяви от името на БСП, ДПС, Атака и ГЕРБ заместник-председателят на 42-ото НС Мая Манолова.


По този начин се очаква Реформаторският блок да получи почти пълна подкрепа на евентуални следващи избори, което е любопитен факт, тъй като досега единствената му дейност е била да приема нови партии в себе си.
"Как не се сетихме по-уано! Нищо не пуавят, не говоуят, не оуганизиуат! Само се пуисъединяват към тях и са попуяуни! Буаво на Уефоуматоуския буок" - присъедини се към Мая Манолова вие се сещате кой представител на паууаментауизма.


По този начин извън Реформаторския блок останаха само избирателите, които и без това само се пречкат и не могат да предложат истински алтернативи.


zhelyo

Какво му липсва на Реформаторския блок?

Избери отговор!
Край