LEGO и ГЕРБ с колаборация - новият конструктор "България"

Oct 26, 2018     БаналенКекс     4575
СТАБИЛАНДИЯ – В чест на деликатната конструкция, в която е превърната държавата, датският играчков гигант разработи модел в новата си колекция с историческа и социална тематика.

LEGO #024901313 ще бъде изпълнен в цветовете на трибагреника и допълнен с лепенки на лъвовете от герба.

Не това обаче е иновативното в новата играчка. Използвайки най-върхови технологии, очакващи патент последван от безмилостно копиране на Китайския пазар, изследователският отдел на компанията е обвързал държавната стабилност с тази на построеното от децата.
„Представете си – при едно евентуално падане на властта всичко построено от малчуганите рухва“ – сподели дизайнер от R&D отдела на LEGO. „С това премахнахме най-досадната част от играта с LEGO – разглабянето.“

Не всички граждани споделят този ентусиазъм. Загрижени родители излязоха на протест в защита на децата, които според тях ще пострадат от всякакви негативни ефекти породени от постоянното клатене на новите играчки.

„Смятаме, че този тип обвързаност ще възпита гражданско самосъзнание у новото поколение. Стабилността трябва да се пази от всички в обществото, иначе резултът е детски сълзи.“ – коментира премиерът Борисов, видимо притеснен за стабилността на тази и други конструкции.

Сред очакваните конструктори са още LEGO #1949-1999 Мавзолей, LEGO #19891109 Берлинска Стена, LEGO #1942-1992 Желязна Завеса, LEGO #20161108 Border Wall и редица други. С оглед на лесните за изпълнение постройки, освен подреждането на цветните тухлички от малчуганите ще се очаква и конструирането на подобаваща за обекта идеология.

Коя да бъде следващата колаборация?

Избери отговор!
Край