Цветанов скастри Борисов на коледен купон в апартаментите си, ще го изхвърля от ГЕРБ?

Dec 29, 2015     zhelyo     7478
ШЕСТТЕ АПАРТАМЕНТА - На коледния купон на ГЕРБ почетният председател и изборджия №1 на партията Цветан Цветанов е произнесъл съдбоносна реч, предават наши източници.


Подобно на Ахмед Доган, който с Галена в скута прочете присъдата на Местан, заедно с близкия си приятел Веселин Маринов Цветанов е разкритикувал яростно номиналният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.


Цветанов обявил за голяма грешка на Борисов коалицията с Реформаторския блок и допускането им до преяждането с власт, с което се проявил за пореден път като истинския държавник в ГЕРБ. Изборджия №1 на партията подчерта, че не се ебава.
Председателят на парламентарната група на партията отново доказал себе си като истински патриот и поставил националните интереси на България на първо място, като упрекнал Борисов за позицията му в угода на американското, руското, турското и израелското посолство, пренебрегвайки утвърждаването като международен фактор на Ислямска държава.Предстои в близките часове да се ориентираме дали агенти на ДС и пеевските медии ще започнат да острактират Борисов, величаят Цветанов или положението ще бъде потушено, без да се налага премиерът да бъде изключен от ГЕРБ и внезапно лишен от охраната си от НСО.


zhelyo

В кое посолство ще се скрие Борисов?

Избери отговор!
Край