Антони Джошуа - Бойко Борисов (Предварително по минути™)

Oct 25, 2017     zhelyo     8829
Редакцията на Прас-Прес научи ексклузивната вест - че двубой на българин с боксьора Антъни Джошуа ще има! Лично премиерът Бойко Борисов се ангажирал да замести контузения Кубрат Пулев в мегасблъсъка на годината в свръхтежка категория (така се нарича, отпреди Комарницки да го рисува чак толкова дебел). 

"То се е видело. В тая държава всеки ръга, струва и накрая всички ми идват и викат "Бойко, ела да оправяш". Но тука става дума и за България, нема как да не защитя честта на страната ни и да се изправя срещу Джошуа!" - заявил министър-председателят.

Разбира се, ние можем да предскажем всяко спор(т)но събитие с точност до една десета от запетайката, така че се насладете на това, което ще се случи в Кардиф:
Излизане на претендентите - Джошуа излиза стандартно, а Борисов е с хайдутски одежди, като Валери Симеонов и Волен Сидеров са му масажистите. Песента, на която излиза е, 100 Мерцедеса на Цветелина.

Рунд 1 - Борисов слиза от ринга, имало петна пот от предишните боксьори, а той не можел да работи ефективно с такова наследство. Обяснява как още дядо му е бил жертва на чуждо изпотено и веднъж се хлъзнал.

Рунд 2 - Корнелия Нинова изблъсква Джошуа и обяснява как Бойко Борисов пак бяга от дебат и директна конфронтация. 

Рунд 3 - Премиерът праща Цвета Караянчева и Менда Стоянова да обяснят, че обстановката е истерична и това е вдигнало кръвното на лидера на ГЕРБ. Нинова бяга, преди да ѝ отхапят ушите.

Рунд 4 - Борисов е по пижама в Правителствена болница, посреща Патриарха, който му прави личен водосвет за нокаут в петия рунд.
Рунд 5 - Цветан Цветанов излиза на ринга с документи, доказващи че братовчед на Джошуа е назначил цялата рода в градския съвет на Челтнъм. После обвинява съдията, че е корумпиран, задето не е признал това за нокаут. Налага се Цацаров го озапти и да не се хукне към реформа на боксовото правосъдие.

Рунд 6 - Почти се стига най-сетне до размяна на удари, след като промоутерите на двамата опоненти се скарват в сутрешните телевизионни блокове.

Рунд 7 - Бойко Борисов побеждава в сет и половина един от промоутерите си на тенис. Изненадващо това не нокаутира Джошуа, защото той не е българския електорат и малко са му блъскали главата досега, че да се върже.

Рунд 8 - Рундът не се състои, защото личната врачка на премиера му е казала, че 8 не е добро число и Меркурий леко ретрограднее.

Рунд 9 - Агент Николай излиза на ринга и размахва пръст на Джошуа как смее да иска да посяга на такъв великолепен лидер и човек като Борисов.
Рунд 10 - Джошуа е замаян, след като Жени-ГЕРБ излизат по бански да обявят новия рунд, танцувайки Бяла роза на Славка Калчева.


Последните два рунда и отговора на въпроса Кой кого? разкрийте на страниците на новия брой на Прас-Прес!

Трябва ли да има бокс в политиката?

Избери отговор!
Край