Братя Галеви се върнаха в страната, влизат в политиката и те

Sep 4, 2013     zhelyo     3226
Изчезналите преди някакво време дейци в сферата на Дупница братя Галеви изненадващо се завърнаха в страната и обявиха, че ще се включат в политиката, като са говорили за това евентуално с Бареков или някой от другите.


"Братята Галеви са оплюти от ГЕРБ - напълно невинни млади българи. Здрави и с бизнес нюх.Повече такива хора трябват на страната ни" - коментира още бившият изпълнителен директор на ТВ7, преди да отпие 40 грама на екс скъпо уиски от човката на жив пеликан.


Според една от комшийките на служетелка в публичен дом на нарочените за престъпници двама, именно те ще са гости на първото предаване на Слави Трифонов, където всички фолк певици се очаква да минат и да им пеят новите си хитове, за да си наваксат бабаните, че са били далеч от родината. Сигурно било също и че вместо да ги съдят, срещу солиден хонорар ще участват и във ВИП брадър.
Според свекървата на друго платено момиче пък, Братя Галеви се прибрали малко случайно в България, тъй като миналия петък излязи по барове да разпуснат от доживотната си почивка и от лаф на лаф и много подстригване - се натряскали здраво.Така по-малкият от двамата преценил, че все пак може да шофира. Когато решили да карат към вкъщи, били толкова пияни, че забравили и без да искат, си дошли на Дупница.


Потърсени за коментар, братята естествено не ни вдигнаха, но късно в събота вечер получихме смс: "Shte sprem korupciata i dalaveradjiistvoto v bulgaria zaedno s bareka!"


bogatia

Кой брат Галев ви е любимият?

Избери отговор!
Край