Божков се предал, държавата му обещала повече от 1200лв., тиймбилдинг, карта Мултиспорт и възможност за работа от вкъщи

ТАТКОВИНАТА - Някак неусетно България вече не е същата държава и само за няколко дни се приближихме до Румъния и техните принципи с максимум 2 см.

Гешев, Борисов и още 3-4 репортера ще върнат в родината един важен за всички наш сънародник - Васил Божков. Видимо е, че той е умен човек, щом събира стари картини, чаши, купи и транспортир. Поради тази причина държавата е готова не 1200 лв., но да го примами дори с 1350 лв., пълни осигуровки, ваучери за храна и Мултиспорт.

Почти на 12% е сигурно, че и феновете на Левски ще събират по левче, за да доубедят на Васил да се върне в България и да си стъпи на краката, след което да продължи да краде от държавата и да дава много малко на Левски. Според един човек на над 400 години Васил Кунчев едно време е правил същото и затова сега хората го помнят.
Според запознати в неговото обкръжение - това дето го обвиняват, че е изнасилил стотици жени съвсем не е вярно и става дума за няколко хиляди, които също го очакват, защото коя жена не иска да бъде доминирана от такъв човек на изкуството.

Виновен ли е Божков?

Избери отговор!
Край