Правителството: И хумористичният сайт Не!Новините не е на нивото на подобните в чужбина

May 11, 2018     zhelyo     4082
МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ - В пореден епизод от борбата с двойните стандарти при стоките и услугите, които българинът получава, правителството засегна и медиите.

"Медиите в Западните страни имат своите проблеми, но дори някой традиционен вестник да зависи от непазарно кредитиране от някоя банка, не пада до нивото на анонимното омаскаряване на противниците на властимащите" - споделят какво пише в някакъв си доклад министри, премиери и вицепремиери, че и Валери.

Те обръщат внимание и на нивото на хумора и сатирата у нас и в развитите страни-членки на Европейския съюз:
"Ето, вижте Не!Новините - по 3-4 смешки на ден, повечето тъпи. Вижте примерно колко смешки има с Тръмп, с Мей, с Меркел. Тука стигат за 50 човека, дето го четат тоя сайт от съжаление да му цъкат гугъл адса" - сподели Борисов, загрижен за факта, че няма кк да има истински качествена демокрация без качествена и смела критика и сатира спрямо силните на деня.

Министрите се обединиха и около тезата, че българският език е доста по-тромав от английския, няма достатъчно изрази и му се налага често да заема от английския, което значело и двоен стандарт.
 

Как да уеднаквим стандарта?

Избери отговор!
Край