Професионални насоки (юли 2020) на Не!Новините

Jun 23, 2020     zhelyo     6068
Колега, напомням на целия теб, че Не!Новините за кметовете на ГЕРБ, колкото и хиперболизирана реалност да представят, все дишат прахта на истината.

За кметовете на БСП и ДБ, включително и районните в София, трябва да научиш кои точно са, айде, за какво ти е тоя Интернет, порови малко и изкопай информация живи ли са, борят ли мафията измежду джапащите плочки?

Знаеш, че трябва да изкарваме управлението безгрешно, за да не те натоварят в багажник, но и същевременно провалено, за да не прилича сайтът на всички други медии, а и ЗА ДА НЕ НАРУШАВАШ ДОГОВОРА. Позволена ти е критика, стига да не се разбира лесно като такава от лелите, дето коментират из фейсбука на властта.
Напомням ти, че при Не!Новините с премиера трябва да се изрежат всякакви съмнения за моногамност и изисканост. За президента - не оставяй първо Ива Николова да спипа дрона, напиши нещинко.

Божков винаги да е споменаван като ПОРЕДНИЯТ ЧОВЕК, ИЗБРАЛ ЧУЖД МОРСКИ КУРОРТ, ВМЕСТО ДА ПОДЖАПА НА ВАРНЕНСКАТА РИВИЕРА. В тази връзка - покани Найденов да пише в сайта, изглежда на ниво. Имал нужда да покаже, че не е длъжен пък винаги да ходи в телевизията на ШЕФА.

Даренията на шефа и г-н Пеевски да не се подиграват повече, че бяха преди два месеца и сега трябва да стягат лятна селекция за футболните си клубове, а не медия №32 в Света и №37 в България да ги оставя без сън дали някой път погрешка Иван с каскета няма да вземе сайта насериозно и да почне.

Не забравяй препоръките ми от началото на месеца, относно чаршафите на шефовете и отразяването на посещенията на премиера в тях. Същата трябва да е и посоката днес.

С колегите от CNN, Fox и Струма поддържаме първоначалната уговорка за обмен, а от днес и с групата срещу 5G във Facebook  Ако върнат брифингите на щаба, ходѝ да помагаш на Ивчето, а не да се успиваш като тулуп. 
За Не!Засада - знаеш от новия сезон - политиката се променя и започваш да изписвате и изговаряте двете цесеки така: едното ЦСКА, друго ЦСКА, както и ЦСКА-рско село, а останалите отбори да са Не!ЦСКА-та. Никой не се вълнува от първенството, така че и да се оплетеш, голяма работа.

За едно от ЦСКА-тата малко по-така, че да нема иху-аху.

Не искам да съм лошият, но ще се наложи още да пишеш тия глупости без пари, че рекламодателите леко ги е шубе, а и сайтът си е пиклив, колкото и всички да го знаят и да ти викат, че много го четат и са големи фенове, като те видят.

Не мисля, че ако се придържаш към спуснатите от Севда насоки, ще имаш проблеми. В смисъл колко трудно е да не бързаш като някакво говедо да се подиграваш с труда на хората и като ги покажат по пищов, веднага смешки. Еби му майката, не си вече на 12 години.

Поздрави и всичко най-най,
zhelyo

Ся това верно ли е?

Избери отговор!
Край