Четвъртфиналите на Евро 2020 (Предварително по минути™)

Jul 2, 2021     zhelyo     3423
Европейската купа на нациите продължава след осминафиналите с четвъртфинали. Да ги дораздробим с прецизен анализ и щура прогноза, така че да си пътувате спокойно в 12-часовите задръствания до морето и да не ви е яд, ако не гледате на живо мачовете.

2 юли

Швейцария - Испания
И двата отбора ритаха продължения, драми, три-на-три-та, обръщалки. Надяваме се тоя път Венци Стефанов да им е подготвил нещо по-лежерно, защото вече две години пандемия, да сложат ДДС на всяка поръчка от алиекспрес и Ирена Кръстева да се отрече от сина си са си достатъчен стрес. 

Прогноза: 0:2 за испанчани, като Мората ще си вкара положенията и всичко ще мине скучно и очаквано.


Белгия - Италия

Белгийците играха умно срещу Португалия, а Италия демонстрира колебливост, но все пак преодоля Австрия, очевидно. Но това си беше за миналата седмица, футболистите са забравили какво са закусвали тогава, какви тик-ток видеа са гледали и какви мачове са ритали, така че не бива да наблягаме на много ретроспекции. На хартия белгийците имат повече звезди в състава си, но Да Бройне и единия Азар май са счупени, а на аура Италия има по-турнирна енергия. 

Прогноза: 0:0. И Италия се класира с дузпи, а Донарума получава вечер в имение, запълнено с всяка италианка с над 100 хиляди фололъра в инстаграм.
3 юли

Чехия - Дания

Чехите изненадаха нидерландлии, а датчанчаните отново поставиха въпроса защо, аджеба, Великобритания има 4 национални отбора, като два от резервните вече отпаднаха - Шотландия и Уелс. Ще бъде тегав мач, вече двата тима са си изградили ореол, че не се предават, но все някой трябва да се предаде все някога.

Прогноза: 1:1. Продълженията става 3:3. Корида, обрати, червени картони. При дузпите първо влизат пет поредни, после пет поредни пропуска, след това пет поредни калъча. И накрая в толкова емоция викат коментаторите от БНТ и Диема да размишляват и да говорят скучно, за да ни успокоят и да си заспим. Никой не се класира с дни, дузпите ще текат до края на Олимпиадата.

Украйна - Англия
Този мач ще е по-предвидим от литературно-интерпретативно съчинение в 7-ми клас от зубър, накълвал учителските локуми по някоя тегава и кахърна литературна класика. Дано в студиото да поканят Джо Диксън да го гледаме как пие вода, за да имаме поне някакво зрелище.

Прогноза: Англия ще бие с един гол някъде по средата на мача. Украйна ще направи първата си и единствена по-остра атака 2 минути след това, но само толкова.

Имате ли симпатичен отбор сред тия?

Избери отговор!
Край