Челси - Тотнъм (Предварително по минути™)

Aug 12, 2022     zhelyo     3333
Мине не мине и ви подаряваме в аванс по някой мач, за да обърнете внимание на близки, роднини, земеделска работа, варене на компоти или неделна баня. Сега се озоваваме в Лондон, където ще ритат съответните отбори, посочени в заглавието.

'Начало - Домакинската публика скандира имената на новите собственици на Челси, които вместо 90 милиона за Уесли Фофана от Лестър са решили да дадат по 2 250 лири на всеки посетител на мача, за да се справи по-лесно с финансовата криза.

'07 - Появява се слух, че сините от Лондон са предложили 45 милиона за вратаря на сините от София, но специалисти считат, че вероятността за трансфер е Малта.
'11 - 1:0! Челси повежда с гол на Рахим Стърлинг, който бързоногото крило си е донесъл от Манчестър Сити, защото там са му били излишни, понеже са киборги.

'23 - Конте, искайки да се докаже пред бившия си клуб, е пренавил своите. Кристиян Ромеро събаря трима с един шпагат и съдията не му дава картон, защото си мисли, че снощи е препил и му се привижда.

'34 - Хари Кейн цъка в гредата и обяснява после на Томас Тухел, че следващата ще я вкара, ако Челси не извади едни 120 милиона да го купи.

Почивка. От звуковата уредба звучи новата песен на Панайот Панайотов "Мижав интересев" в колаборация с Криско, а в студиото Нойзи се чуди как по-интелигентно да каже, че е чалга.

'56 - 1:1! Ричарлисон отбелязва, след като преодолява защитника на Челси Аз, пиле клето. Бразилският нападател на Тотнъм празнува гола си с типичния си танц на гълъба, което вбесява българския служебен премиер, мислейки си, че му се подиграват с името в Премиершип.
'67 - Мачът е прекъснат поради неработещо осветление. Оказва се, че българите в Англия са направили курсове за правене на зимнина сред населението и лондоначани готвят лютеници и туршии за очаквания тежък сезон, което е пренатоварило електрическата мрежа в града.

'78 - 1:1! Кейн вкарва, след като явно и тая година няма да бъде купен в голям отбор и ще му се наложи пак да опитва да направи Тотнъм голям отбор.

'83 - 1:2 или 2:1! Перишич или Пулишич вкарва, но наистина би било тъжно, ако може да различите кой от тях кой е и за кои играе. Лято е, все още можете да си позволите бира, цигари и дори тараторче, защо да си товарите ума с кой на кого е лявото крило?

Край. И така с този мистериозен резултат никой не разбира как е приключил футболът, но така или иначе има мач през 20 минути.

Ще различите ли, ако пуснат стар мач между два отбора?

Избери отговор!
Край