Франция - Аржентина (Предварително по минути™)

Jun 29, 2018     zhelyo     4752
Шеснайстинафиналите почват ударно с мегадербито на хартия Франция срещу Аржентина. Двата отбора са скучни, а българите, които симпатизират на един от тези два тима, самите те не са сред най-интересните ни и вълнуващи приятели. Е, все пак са приятели, затова ще обърнем внимание на футбола им.

'Химни - Марадона си вее пишката в такт, докато тече Марсилезата. Диригент.

'Начало - Съдия на мача отново не е българин, колкото и шефовете от БФС да ни убеждават как всичко ни е наред и едва ли не нивото на родните съдии грам не отстъпва на това на тези от Сенегал.
'7 - Българинът е раздвоен кого иска да види разплакан - Меси или Погба.

'18 - Антоан Гризман е остриган и явно няма да снима повече реклами на шампоан. Сигурно е ходил казарма.

'24 - Игуаин застрашава вратата на Юго Лорис, но тя удържа на сблъсъка. Наричат го дебел, но всъщност е в доста по-добра форма от повечето зрители пред малкия екран.

'32 - Коментаторите вече започват списъка с това кои скъпи звезди от двата тима са ни останали длъжници, отказвайки да си изплюят белите дробове от себераздаване.

'44 - Марадона тича из ложите и пърди показнó, смеейки се неудържимо, което се окaзва част от кампания за промоция на нова дизайнерска дрога.
Почивка. Мишел Платини кротко и тихо си пие и си цъка емоджита по вайбер с Боби Михайлов.

'53 - Сампаоли си е турил чантичка на кръста и изнудва хората, паркирали около стадиона да му цакат, за да не стане нещо с колите им, като аборигените около Съдебната палата в София.

'61 - Съдията вика VAR, за да видим на каданс какво пак е направила Марадоната.

'70 - Марадона отива за дюнери.

'78 - Килян Мбапе постига нов връх в живота си, бивайки сравнен със Спас Делев като млад.
'84 - 0:1! Лионел Меси не допринася с нищо за този изненадващо сюрпризиращ гол на Хавиер Масчерано, разнищват барселонския миджет спинър.

Край. Марадона си върти пишката като хеликоптер от екстаз.

 

Защо Аржентина да продължава?

Избери отговор!
Край