Португалия - Урожай (Предварително по минути™)

Nov 28, 2022     zhelyo     3182
Светът иска да види Кристиано Роналдо ухапан и това е мачът, в който това е най-възможно, освен ако не се превърне в стара жена, минаваща покрай къщата на някой изверг, отглеждащ глутница изверзи в някакво затънтено село някъде си.

'Химни - Канйе Уест прекъсва химна на Уругвай с думите: "Да, готиничък е, но хайде да чуем два пъти химна на брат ми Роналдо, ние сме едни от най-симпатягите на света с него."

'13 - Показват треньора на Португалия Фернандо Сантош и си представяте, че е някакъв дежурен пийняк в някое китно капанче, който срещу една бира и две цигари почерпка, ще ви разкаже страхотни истории за рускини, полякини и неочаквано космата шведка.
'24 - Роналдо пада за дузпа. При това наистина е спънат от Диего Годин. Но се оказва, че егото му е било в засада и след 10 минутни натъманявания на VAR наказателен удар не е даден. Реве.

'35 - Мачът е изнервен и настава меле като в Пиф и Еркюл, играчите се стълкновяват тъй динамично, че вече мачът е между Португвай.

Почивка. На този ден Източен Тимор обявява независимост от Португалия през 1975, а Уругвай и САЩ през 1798 установяват търговски отношения. Тази информация не ви трябва по никакъв начин, но представяте ли си да сте на въпрос за 100 000 лева в Стани Богат и да се окаже, че ви е трябвала, но не сте я запомнили, защото мозъкът ви е гъз? По дяволите.

'46 - Дървен Нунес удря напречната греда със себе си и я изкривява.

'57 - В игра за португалците влиза Витиня, но бързо е затворен за ремаркета и полуремаркета поради наръсил сняг.
'68 - 1:0! Рафа Леао отбелязва толкова красив гол, сякаш е детето на Единсон Кавани и Мартин Касерес.

'79 - Мъск вика, че ако изравнят, ще купи Уругвай, за да го прекръсти на Куругвай, с което пленява още повече сърцата на българите.

'90+²³ - 1:1! Дарвин Нунес вкарва с далак след над четвърт час горница над официално добавеното време, тъй като съдията иска да гледа Роналдо как реагира, ако се играе до гол.

Докъде ще стигне Уругвай в турнира?

Избери отговор!
Край