Най-богатия българин във facebook плаща държавния дълг на страната! От утре всички сме богати!

Nov 30, 2016     zhelyo     6647
ДЖАКУЗИ, БЪЛБУКАЩО ОТ БИТКОЙНИ - Незнайно защо, човекът, който не може да се прибере вкъщи от пари, е платил близо 20 милиарда на други държави и като основание в платежните е написал само "ето плащам, те!".


Подозира се, че Богатия отново е искал просто да спечели бас с приятел, който е хванал в квартала си /целия е негов/, като е искал да покаже, че няма ограничение в мобилното си банкиране и може всякаква сума да преведе.


"За една бройка да преведа парите на енергото, че ги имам като образец в банкирането...и кой знае какъв силен ток щяха да ми пуснат за тия пари и да изгърмя в нас" - коментира успокоен Богатия пред Не!Новините.
Така от утре Германия примерно има задачата да произведе по един Мерцедес за всеки българин, а щатите се ангажираха да измислят безплатно риалити за всеки отделен човек у нас, който не може да готви,в знак на благодарност, че и те ще вземат да свежнат малко с непредвиденото от парите.


Богатия, който е известен само с парите си, не спира да изумява народа, като скоро си купи и няколко светофара в центъра на София, с много подкупи в общината. Сега те светят само в червено и той седи на люлеещ се стол до тях, отпива 2000 годишно уиски и се смее. После се чудете защо има задръствания в столицата.


Написано с много пари

Колко пари ще струва националното ни щастие?

Избери отговор!
Край