Най-богатият българин във Facebook издирва уебдизайнер, за да го замеря със заплата

Oct 3, 2014     zhelyo     7305
Настоящият текст е истинска обява за търсене на работа. Ако познавате дизайнер, търсещ такава, или сте дизайнер, търсещ работно място, отзовете се на парите. Ако искате да кандидатствате по обявата, изпратете CV и портфолио на ceo@beshared.bg, ако не искате - пишете на друг адрес.

 
СОФИЯ – Представителят на парите и основен коректор на финикийските знаци у нас – Богатия, обяви търсене на уебдизайнер, който да прави графики за сайтове, реклами и в свободното работно време – смешни колажи, които да поддържат настроението в офиса, когато всички ги мързи да взимат наркотици.

 
„Парите не са проблем. Ще се разберем много лесно колко заплата може да носи кандидатът за работата. Дали ще идва на работа всеки ден и ще плащам заплата веднъж на месеца или обратното – това е въпрос на настроение“ – споделя Най-богатият българин във Facebook в писмена форма, изрязвайки буквите от пари.
 
С издирването на такъв човек Богатия ще запълни деня си, понеже има страхотни идеи като създаването на много красиви валути, които да са обезпечени не със златен резерв или растяща икономика, а с естетика и излъчване на спокойствие, сигурност и достолепност.

 
„Но тази работа няма да е само за парите. В нашата фирма понякога се работи и за да дразниш другите, които не им се работи точно сега“ – споделя поредната доза ексцентричност Богатия, преди да си купи още 7 пакетни билета за мачовете на Лудогорец от миналите сезони на Шампионската лига, просто защото има толкова пари, че Лудогорец да бъде вписан като участник в турнира още от 96-а година насам.


zhelyo

Какво е да работиш при Богатия?

Избери отговор!
Край