Гонзо: Бербатов, като е такава легенда, примерно защо никой не го уреди на работа?

Jun 30, 2023     zhelyo     10143
ПРИМЕРНО БФС - Спорът между техническия директор на БФС Георги Иванов - Гонзо и бившия национал Димитър Бербатов продължава да разделя българския футбол.

След като Гонзо обвини Бербатов и неговия екип в аматьорщина, той бе упрекнат от редица футболни хора, заради което се обоснова:

"Ако е истинска легенда, примерно защо вече 10 години стои безработен. Никой не иска да го уреди нито примерно като треньор, нито като директор, нито примерно дори като коментатор на полувремената." - категоричен бе Иванов.
Примерно аз имам 10 години опит в управлението на футболни клубове и съюзи. Примерно аз знам как се работи с треньори, играчи, спонсори, медии. А Бербатов примерно какво знае? Примерно как да играе в големите клубове, то е много лесно да те пуснат с футболисти за по 50 милиона да ти подават и да вкарваш? А вкарвай с Мечо Телкийски до тебе примерно. И примерно има претенции да говори и да се изказва по адрес на БФС. Да не говорим примерно за президент на БФС няма кой да му опъне чадър и да му купи примерно гласове, ама много знае. А него примерно никой не го знае вече” - заяви Гонзо.

Друг бивш национал и част от екипа на Бербатов Мартин Петров коментира, че Гонзо има само три думи в речника си - “примерно”, “примерно” и "примерно", като обеща да го заведе по Враца, за да се разкърши и с други лафове и евентуално да се научи да чете, за да не се страхува да прочете какво мислят за него в социалните мрежи.


 

Защо никой не трудоустрои Бербатов примерно?

Избери отговор!
Край