Най-богатият българин във Facebook купи Делян Пеевски

Aug 9, 2013     zhelyo     6756
Най-богатият българин във Фейсбук продължава да е активен на сцената, на която хоро и казачок играят многото пари. Шокираща сделка за смяна на собствеността на Делян Пеевски добави медийния магнат към империята на Богатия, който още е собственик на гласните букви от азбуката, аварийните ленти по АМ "Тракия" и бялата глазура във вътрешността на яйцата с играчка Kinder Surprise.


Покупката на Делян Пеевски е одобрена от Комисията по защита на конкуренцията след изслушване на Богатия, който е уверил, че ще предпази медиите на Пеевски от конкуренция с цената на много от парите си.


На появилите се слухове, че Най-богатия българин ще трансформира Пеевски в акционерно дружество, той отговори: "Както и да съм собственик, Делян Пеевски е изцяло мой. Разделен на акции или просто ей така - накуп, аз го притежавам и мога да му казвам даже да публикува кръстословица на първа страница или мои рисунки вместо новини!"
"Той все още не знае, че е моя собственост, но чакам да си довърши риалитито Мис България 2013, защото без миска инвестицията ми няма да е толкова печеливша и неговите вестници няма за какво да пишат цяла година. Мислех си да обявя притежатението си на Пеевски на самия финал на предаването, за да вдигна рейтинга и планираната за тогава реклама за прах на пране да облъчи поне 46% от българите, които да си го закупят, да се изперат и да започнем на чисто управлението ми на Пеевски" - искрен в намеренията си бе Богатия.


Тъй като не!надеждната част от обществото не знае все още кой е Пеевски и защо толкова много се протестира, Най-богатият българин във Facebook ще стартира кампания по разкриване на схеми за източване на страната от него и останалите държавници Тя ще бъде разпространена в обратната страна на всяка касова бележка издадена в България и ще завършва с - "Това е един от хората, заради които не можете да си позволите по-висока сметка."


Богатия и zhelyo

Колко ли е струвал Делян Пеевски?

Избери отговор!
Край