Греда: 30% от избирателите все още неуспешно упражняват чертаенето на Х или V

May 23, 2014     zhelyo     6689
БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗ - Около 1/3 от избирателите в страната все още не успяват да произведат собственоръчно със син химикал знаците Х или V, предадоха паникьосани от БСП, ДПС, България без цензура и няколко други, по-малки партии, но с подобен таргет.


"Обещахме на хората несметни богатства, просперитет, божественост и кебапчета, но сме безсилни, ако до неделя не се научат на хикс или ве" - проплака Николай Бареков, осъзнал, че цялата му кампания е преминала в обещания, но образователният ѝ елемент е бил нулев.


От БСП пък се терзаят, тъй като нямало значение колко плащат на глас в Бобов дол, ако бюлетините се окажат невалидни заради това, а от коалиционния партньор ДПС съжалиха, че поддържат твърдия си електорат необразован и крепостен и признаха, че не винаги тъпотата е в тяхна полза.
Атака и НФСБ пък от седмица се опитват да кажат на избирателите си да не рисуват свастики, както и да пропуснат поне веднъж да отредят кой етнос да влезе в полза на битовата химия.


Същевременно десните избиратели, колебаещи се между ГЕРБ и Реформаторския блок обмисляли да подкрепят и двете формации - за едната с Х, а за другата с - V.


zhelyo

В състояние ли сте да гласувате валидно?

Избери отговор!
Край