Людовик Местан и с писмо до Не!Новините

Jan 8, 2015     zhelyo     7617
Лидерът на ДПС Людовик Местан се отчете с ново писмо до главен редактор на влиятелна медия, след като в началото на седмицата писа до New York Times. Този път политикът концентрира щенията си към родната медийна среда и поздрави Не!Новините за качествената работа. 


Ето го текстът на писмото:
 
Уважаеми г-н редактор,
Драги zhelyo, 
Приятелю честити,


Пиша Ви това писмо, за да покажа, че щенията ми за подобна комуникационна гимнастика не са винаги симулирани от негативистичното. Докато аз бях оскърбен от публикация в New York Times, се сетих, че е редно да дам и позитивните примери на днешния ден. Именно Медия №37 успява с екзактност, постоянство и континюитет да следи и отразява сбора от родните и международни събития, явления, личности и парадигми, щото тъй читателят да добие възможно най-вариативно гледище за случващото се наоколовръст.
В среда, където нишата на абсурдните повествователни медии е заета предимно от наши хора и обръчи от свързани лица, Не!Новините е добра и лоялна конкуренция. Уважавам това и изпращам своите адмирации.

Разбира се, не искам това писмо да бъде едностранчиво и затова ще вложа и доза критика. Казвам се Лютви, а не Людовик, което ми е артистичният псевдоним, с който публикувам своята поезия наум и това е известно на малцина. Преименуването ми ми напомня за два периода от живота ми, в които бях нарочно кръщаван от други хора първо Владимир Зидаров, а после - Павел.

Също така съм недоволен, че Не!Новините наричат г-н Пеевски с истинското му име - 10. Публикациите в медия №37 имат прекомерен вискозитет на споменаването на ДПС, което е основа за дискриминация, етническо напрежение и гражданска война. Наши, близки люде, често се оплакват, че присъстват в Не!Новините, като присъствието им, особено в отредената им светлина, е нечесто в другите, наши си абсурдни медии.

Моля, редколегията да преразгледа отношението си, защото знаем, че zhelyo няма кола, а може да му подарим една и впоследствие да запалим след поредно вмъкване на вече изтърканото #КОЙ.


С уважение и разбира се изключително добри впечатления,
Лю. Местан
София, 08.01.2015 г.


До #КОЙ да пише Местан сега?

Избери отговор!
Край