Ликът на Бареков се появи върху филия хляб и земеделска земя

Apr 8, 2014     zhelyo     7018
KLETA MAJKA BALGARIQ - Ликът на лидера на България без цензура Николай Бареков се появи чудотворно върху филия препечен хляб в Горна Оряховица и в житно поле в Добруджа, предават по-ангажираните с каузата на новия национален месия медии.


Собственичката на филията е 72-годишната Пенка, която до днес не симпатизирала на България без цензура, но след знака от съдбата нямало как да не промени мисленето си. Самият Бареков обещал на жената да ѝ купи един тон хляб наведнъж.


Ликът в полето пък бил открит от 27-годишният Тотю, който се научил да скача много нависоко и затова видял изображението отгоре, понеже в Добруджа за младите било скучно. На него Бареков обещал батут.
Новината идва само дни, след като ликът на Бареков се появи чудотворно на гърдите на истински добрите хора в България, което означава само едно - Господ посочва новия управленец на най-добрата страна в света.


"България без цензура не е лидерска партия, а Николай Бареков е свалил банковата си тайна" - споделиха горди симпатизанти на най-прозрачната и мислеща за хората партия, появявала се в България.


zhelyo

Какво още ви трябва, за да повярвате?

Избери отговор!
Край