Бареков взе телевизия Alfa, ще излъчва 24 часа живота си на живо

Jul 4, 2014     zhelyo     6540
НАРНИЯ - Бившият обещаващ политик, настоящ евродепутат и пожелал отново да се върне към журналистическото си поприще и да интервюира по безсмислен начин разни хора Николай Бареков се сдоби с нова телевизия.


След като тласна бившия си дом TV7 по процедура по обявяване в несъстоятелност, милионерът от заплати Бареков е закупил партийната телевизия на Атака, защото понастоящем тя импонирала най-много на таргетирания от Бареков електорат.


"Измислил съм нов телевизионен формат, който ще излъчва непрестанно. Купих си GoPro камера и ще си я монтирам на челото. Хората ще бъдат навсякъде с мен - във фитнеса, в тоалетната, в Сен Тропе. Аз ще заведа българския народ на луксозна яхта, на отмора!" - споделя пионерът на българската reality политика.
Бареков ще цели по този начин да стане най-прозрачният политик у нас, който да открие целия си живот за своите симпатизанти и да счупи оковите на недоверието към политиците, тласнало родината към няколко катарзиса, но нищо повече.


Новата телевизионна схема на Alfa няма да попречи в програмата да има и рубрики за кемтрейлс, юдеомасонските ционистки опасности и други подобни, тъй като Бареков ще спира камерката си, когато не се среща с хора, които не са му покровители.


zhelyo

Кое ще гледате с най-интерес?

Избери отговор!
Край