Бареков лудна, все още не е навил всичките си часовници с лятното време

Mar 31, 2014     zhelyo     12264
ДРАГАЛЕВЦИ ИЛИ НЕЩО ОТ ТОЯ СОРТ - Лидерът на доскоро дясната, но вече лява партия България без цензура Николай Бареков прекара целия неделен ден в местене на стрелките на своите часовници с час напред.


Топ-журналистът, еволюирал в топ-политик, е получил мазоли на всичките си по-сръчни крайници от непрекъснатото натискане и връткане на онова мъничко зъбчато нещо на часовниците, което е приемливо и удобно, стига да имаш максимум два.


Както е известно, бъдещият премиер разполага с редица ръчни часовници, за да може да е сигурен, че времето тече в правилната посока - към властова коалиция на всички политически инцести.
На помощ днес с последните няколко часовника се очаква да дойде неговият адаш - пловдивският епископ Николай, който вече е свършил с настройките на своите часовници и може да завърти стрелките на няколко от Барековите.


С оправянето на последния часовник и с около ден и половина закъснение се очаква лятното часово време да започне официално, а през седмицата да се проведе лечение на акцията Мазолени ръце.


zhelyo

Колко ръце има Бареков?

Избери отговор!
Край