Кръстева поиска попечителство над Бареков, но Василев да плаща алимент

Apr 15, 2014     zhelyo     3648
В НЯКОЙ ОТ ИМОТИТЕ - Доскорошната издателка на най-успешните български вестници през последното десетилетие Ирена Кръстева призна, че наистина е в процедура по развод с банкер №1 на страната Цветан Василев, но двамата са в добри отношения.


"Имаме спор единствено около попечителството на Николай Бареков, като аз държа Цветан да плаща ежемесечен алимент и да може да го вижда всяка събота и неделя" - предлага майката на Делян Пеевски, който тя има от предишна подобна връзка.


Самият Цветан Василев чрез офшорни лица обяви, че няма нищо общо с Кръстева и Бареков, като поиска ДНК-анализ, съдебна експертиза, данъчни проверки и два слуха по ТВ7, за да докаже тезата си.
Както е известно, много от общите занятия като правенето на вестници, цигари и метални кутийки за поставяне на централни места из градовете на страната бяха продадени на полу-трети лица през последните седмици, като двойката се стараеше всичко да мине тихо, но медиите надушиха този VIP-развод.


Очаква се съдът да попита Николай Бареков при кого иска да остане, освен ако не им се разсърди и не открие бюлетини в Костинброд, печатани и от тях, както направи с бившия си баща.


zhelyo

Трябва ли медиите да се ангажират с отразяването на такива лични работи?

Избери отговор!
Край