След млад поет - млад художник в редиците на МББЦ

Aug 21, 2014     zhelyo     4559
АЙТОС - След като 22-годишният поет от младежката формация на България без цензура в Ракитово Милен Шехтов стана хит вчера с творчеството си, днес ви представяме друг интелектуалец от младежката организация на партията.


Припомнете си поезията на Милен: 

Audio and voice recording >>

МББЦ-Айтос се гордее с 24-годишния Асен Даринов Динеков, който освен, че е завърил езикова гимназия, през свободното си време рисува картини с патриотични мотиви, идеализиращи ценности като семейството, историята и контражура.
Асен открива таланта си на 3-годишна възраст, когато поглъща няколкостотин милилитра блажна боя, която после повръща, изобразявайки течението в различни посоки на живота. Днес, Асен рисува портрети на партийното ръководство, с които много достоверно показва аурата на Николай Бареков и неговите съратници.


"Ние се превръщаме в партия на изкуството, на изяществото и на таланта на младите българи" - горд бе лидерът Бареков, слушайки и младия певец от МББЦ-Петърч на име Евтим, който свири на гребен с половин уста, а с другата половин уста се опитва да пее.


zhelyo

Покажи на тия хора как си талант, как вдъхновяваш, как са раздаваш!

Избери отговор!
Край