Баракова прие да бъде евтаназирана, помисли си, че е козметична процедура

Oct 21, 2014     zhelyo     62358
ПЛОВДИВ - Отцепилата се от парламентарната група на ББЦ Анна Баракова прие да бъде евтаназирана, след като си помисли, че става въпрос за козметична процедура, с която да намали с 12% излъчването си на дефектна Мая Манолова.


Баракова нашумя първо с отцеплението си от още несформираната група на партията на Бареков, а после с демонстрацията на интелектуален потенциал колкото купа корнфлейкс, омекнал в гащите на ТИР-аджия с развален климатик посред лято, което накара мнозина да се възмутят, а малцината оптимисти да се надяват вакуумът между ушите ѝ да отвори огромна черна дупка в Парламента, което ще е яко.


Правозащитни организации, знаейки в каква лоша позиция са да оспорят евтаназията, поискаха само да бъде даден втори шанс на пловдивската учителка да докаже, че все пак заслужава да бъде оставена да се състезава за награда Дарвин.
Игралата физическо с дънки под анцуга бъдеща политичка ще бъде приспана след още няколко интервюта, в които да ѝ бъде даден хуманен шанс да се самоприспи, опитвайки се да помисли, преди да отвори устата си.


Разбира се, това е само една от 240-те нови депутати, като се очаква в мандата на 43-ото НС да разберем едва за още 4-5 подобни на нея, докато останалите такива ще изкарат народното си представителство в комфорта на анонимното следване на партийните лидери.


zhelyo

Защо е Баракова?

Избери отговор!
Край